Ondernemersclubs in Peelland

Bent u lid van een ondernemersclub? Of wilt u lid worden?

Door lid te worden van een ondernemersclub of businessclub versterkt u het relatienetwerk. De leden van de businessclub ontmoeten elkaar in een leuke informele sfeer, nodigen klanten uit, delen kennis en ervaringen, leggen nieuwe contacten en doen onderling zaken.

Hieronder presenteert Peelland Business Plaza een overzicht van de actieve ondernemersclubs in Peelland.

Ondernemers Peelland

Ben je als ondernemer actief in de regio Peelland, kom dan eens kennis maken met netwerkvereniging Ondernemers Peelland. We organiseren acht keer per jaar een smakelijke en boeiende bijeenkomst waar je makkelijk contact legt met onze enthousiaste leden en hun gasten. Iedere ondernemer weet dat goede relaties het fundament zijn onder zijn of haar business. Aan dat fundament dragen we met onze vereniging graag een steentje bij. Ondernemers Peelland staat bekend om zijn interessante sprekers, heerlijke diners, leerzame bedrijfsbezoeken en roemruchte DOE-dag. De sfeer is altijd informeel en Brabants gemoedelijk. Serieuze zaken en plezier zijn goed in balans. Nieuwsgierig? Kom gerust proeven en meld je aan, meteen als lid of eerst als gast. Bekijk het programma op onze website. We zien je graag komen.

Bedrijventerreinen Helmond

De parkmanagementorganisatie Stichting Bedrijventerreinen Helmond (SBH) is opgericht in 2008, met als doel het stimuleren, coördineren en optimaliseren van duurzame samenwerking van de Helmondse bedrijventerreinen en de daarop gevestigde ondernemers. In 2012 is bovendien de fusie van kracht gegaan, waarmee de tot dan toe losstaande verenigingen Stichting Beheer Hoogeindse OndernemersKring, Bedrijvenplatform BZOB en Stichting Collectieve Beveiliging Groot Schooten unaniem besloten om voortaan onder de paraplu van SBH te opereren. In de jaren dat SBH nu als zelfstandige stichting opereert, is een groot netwerk opgebouwd en zijn diverse activiteiten van de grond gekomen. SBH is inmiddels tevens een onmisbare schakel in het contact tussen de verenigde ondernemers en de overheden, zoals de Gemeente Helmond. SBH is de gesprekspartner voor ondernemers die gezamenlijk zaken willen oppakken. 

Young Business Club Helmond Sport

inds enkele jaren heeft Helmond Sport een Young Business Club (YBC). De YBC is een netwerkplatform voor jonge ondernemers en jonge verantwoordelijken tussen de 20 en 35 jaar oud, die wonen en/of werken in de regio Helmond en Helmond Sport een warm hart toedragen. In de YBC zijn op dit moment circa 25 leden uit uiteenlopende zakelijke disciplines vertegenwoordigd.
Onder leiding van het YBC-bestuur worden diverse activiteiten ondernomen. Niet alleen het gezamenlijk bezoeken van de (thuis)wedstrijden van Helmond Sport, maar ook netwerkbijeenkomsten, bedrijfsbezoeken, workshops en ludieke/sportieve activiteiten.
De wedstrijd wordt bekeken vanuit gereserveerde stoelen op het (verwarmde) ereterras, met daarop de naam van je bedrijf of het bedrijf dat je representeert. Na afloop van de wedstrijd heeft de YBC toegang tot de Business Club.

Netwerkclub0492

Netwerkclub0492 is de naam van een nieuw ondernemersnetwerk voor Helmond en omstreken. Een groep lokale ondernemers hebben de handen ineengeslagen en deze nieuwe netwerkclub opgericht. Een netwerk met een belangrijk doel voor ogen: kennis maken met elkaars ondernemingen en bevorderen dat ondernemers elkaars ambassadeur worden. Netwerkclub0492 is nieuw, maar de initiators kennen elkaar al langer. Ralph de Kort van Interim Credit Control, Ingrid van Run van Jumpsquare Deurne en Jan Meijer van OMD Notarissen, kennen elkaar via andere netwerken en zijn echte ambassadeurs van elkaar geworden. In maart 2015 hebben zij een eerste bijeenkomst georganiseerd. Om 7.00 uur s’ochtends zit een groep van ruim dertig ondernemers aan de ontbijt-vergadertafel bij de Brandevoortse Hoeve. De aanvangstijd verraadt al dat deze ondernemersbijeenkomst anders is dan anderen. Maar het onderscheidt zich op meer punten. “Om een optimaal resultaat uit de deelname te halen, wordt het een en ander van de ondernemer verlangt”, aldus Ralph de Kort, “wij komen bijvoorbeeld wekelijks bijeen. We bespreken niet alleen de behaalde resultaten en vertellen waar we mee bezig zijn, maar bekijken juist hoe we elkaar aan nieuwe opdrachten kunnen helpen”.

Business club Brabant

Van een klein idee is onze Business Club Brabant uitgegroeid naar een serieuze vereniging in het Brabantse zakenleven. Tijd voor mij als voorzitter om u, mede namens het bestuur, te informeren over de doelstellingen van onze vereniging. Onze Business Club is opgericht om bedrijven in Brabant op een ongedwongen manier kennis te laten maken met elkaar. Binnen elk van de vier jaargetijden zal een culinair samenzijn door het bestuur worden georganiseerd. Deze bijeenkomsten kunnen plaatshebben in passende horecagelegenheden, maar wellicht ook in uw bedrijf, waarbij u zich kunt presenteren aan uw collega-leden. Uw initiatief hiertoe is voor ons altijd warm welkom, evenals het uitnodigen van derden (tegen een gepaste vergoeding) voor een dergelijk samenzijn. Hoofd thema is en blijft, gezelligheid voor plichtpleging. Het bestuur van de Business Club Brabant streeft naar een maximaal ledenaantal van 100 bedrijven, waarbij enkele voorwaarden aan deze leden onvoorwaardelijk zijn. Per branche geldt een exclusiviteit van twee bedrijven, waarbij het bestuur te allen tijde beslist of een aspirant-lid al dan niet wordt opgenomen in het ledenbestand. Het lidmaatschap is persoonsgebonden, waarbij alleen beslissingsbevoegde werknemers en eigenaren van bedrijven lid kunnen worden van onze vereniging. Wij streven naar zoveel mogelijk vrouwelijke leden.

Peelland Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Peelland Business Plaza biedt alle ondernemers uit de regio Peelland een uniek platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL