Helmond, makers van de toekomst!

Gepubliceerd op: donderdag 24 februari 2022 | 11:01

Onze stad ontwikkelt zich ten midden van de hoog-dynamische Brainportregio economisch erg goed. De bekende toonaangevende topsectoren, Automotive, Slimme Maakindustrie en FoodTech, de ontwikkeling van Brainport Smart District en het gehele brede Helmondse MKB zijn en blijven van grote waarde.

Niet alleen op het gebied van werkgelegenheid, maar het geeft onze stad positie op regionaal, landelijk en zelfs op Europees niveau.

Er blijven onzekerheden. Juist daarom is het nú belangrijk om vooruit te kijken. De samenwerking met bedrijven, kennisinstellingen, organisaties, de Peel- en de Brainportregio en andere belanghebbenden is voor ons van zeer grote waarde. Niet voor niets is de economische visie die nu voor u ligt, in nauwe samenwerking met deze partijen opgesteld. Het is een verantwoordelijkheid van ons allemaal.

Peelland Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Peelland Business Plaza biedt alle ondernemers uit de regio Peelland een uniek platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL