Gemeente Gemert-Bakel blijft coronasteun bieden

Gepubliceerd op: dinsdag 27 juli 2021 | 12:08

Sinds de uitbraak van het coronavirus biedt de gemeente hulp aan inwoners, ondernemers en organisaties. Door actief informatie te delen, financiële steun te bieden of als luisterend oor. Dat blijft, ook nu we ons voorzichtig gaan richten op herstel ná corona.

Samengevat is alle ‘noodhulp’ het afgelopen anderhalf jaar goed geregeld op de meest logische plekken. Zo kunnen, bijvoorbeeld, ondernemers voor alle regelingen terecht bij Senzer. Er was ook een tijdelijk crisisteam voor ondernemers, die lokale coronavragen van een antwoord voorzag. Sportverenigingen hadden te maken met onze medewerker Sport, organisatoren van evenementen met het team Vergunningen, noem maar op. Voor de fase van herstel ná corona geldt dat de meeste vragen via de lopende contacten aan bod komen.

Coronaloket
Op initiatief van de gemeenteraad is er ook een coronaloket ingesteld. Heb je een coronavraag en weet je niet waar je ermee terecht kunt? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld als onderwerp: coronaloket. Dan neemt een van onze medewerkers contact met je op. Is een afspraak handig? Dan is er het coronaloket in het gemeentehuis.

Peelland Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Peelland Business Plaza biedt alle ondernemers uit de regio Peelland een uniek platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL