Impact van corona op uw onderneming

Gepubliceerd op: dinsdag 01 juni 2021 | 11:41

Het coronavirus heeft afgelopen jaar een grote invloed gehad op onze samenleving. De situatie heeft voor ondernemers ingrijpende en wisselende gevolgen. Een deel van de ondernemingen moest haar deuren een groot deel van het jaar gesloten houden. Anderen zagen hun omzet groeien. Tot slot zijn er ondernemingen die 'gewoon' konden doorgaan als voor de crisis.

Hoe is uw onderneming het afgelopen coronajaar doorgekomen?
De bedrijven en ondernemers zijn belangrijk voor onze stad. Samen met diverse belangenverenigingen willen we graag weten wat de impact van afgelopen jaar is op de Helmondse economie. Om een goed beeld te krijgen van de situatie hopen we dat u ons wil vertellen wat de crisis voor uw onderneming heeft betekend.

Wat doen we met de resultaten?
Ondertussen hebben zowel wij als de Rijksoverheid verschillende maatregelen genomen om ondernemers te ondersteunen. Graag willen we weten of dit toereikend is, of dat er nog andere zaken zijn die we moeten oppakken.

De resultaten worden anoniem, niet naar een bedrijf te herleiden, gepresenteerd. Een samenvatting van de resultaten plaatsen we op onze website. Klik hier om de enquête 'Impact corona op ondernemers' te starten.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking. En ik wens u allemaal veel sterkte.

Serge van de Brug
Wethouder Economie en Innovatie, Arbeidsmarkt en Financiën

Peelland Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Peelland Business Plaza biedt alle ondernemers uit de regio Peelland een uniek platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL