sliderfoto

meer energie met voeding


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
0614021527
Adres:
Meidoornstraat 14
Postcode:
5712NR
Plaats:
SOMEREN


Contactpersoon

Naam:
L.H.A.J. Vlemmix-Thijs
Emailadres:
info@meerenergiemetvoeding.nl
Telefoonnummer:

Bedrijfsactiviteiten

In mijn praktijk Meer energie met voeding begeleidt ik mensen die een gezond gewicht willen behalen en houden. Geef informatie over de feiten en fabels over voeding en beweging. Gezond en verantwoord afvallen en het krijgen van meer vitaliteit en energie staat hoog in het vaandel. Ik begeleid afvallen met het 8 stappenplan gebasserd op puur gezonde voeding waardoor je geleidelijk en blijvend gewicht verliest.

Tevens heb ik een specialisatie in: overgewicht en  klachten tijdens de meno pauze,  voeding en preventie bij botontkalking en hart en vaatziekten. 

De menopauze betreft een proces waarbij 80% van de vrouwen klachten ervaren. Leeftsyl, voeding en beweging kunnen bijdragen aan vermindering van de klachten en voorkomen /stabiliseren van blijvende gevolgen zoals botontkalking en hart en vaatziekten.

Veel zorgverzekeraars bieden een ( gedeeltelijke) vergoeding voor de begeleding. 

Het geven van een presentatie over voeding in het algemeen en  bovenstaande onderwerpen behoort tot de mogelijkheden . Medewerkers leren hier over de menopauze, zelfzorgmaatregelen en het voorkomen van risico's. Onderwerpen zoals leefstyl, voeding en beweging staan centraal.

Ook behoort het geven van een gastles tot de mogelijkheden

 

 

  • Momenteel hebben wij geen openstaande vacature
  • Momenteel hebben wij geen evenementen
  • Momenteel hebben wij geen aanbieding