Tot 1 juni geen nieuwe aanslagbiljetten, aanmaningen en dwangbevelen

Gepubliceerd op: dinsdag 07 april 2020 | 15:21

Het kabinet heeft strenge maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Hierdoor zijn er mensen die minder of geen inkomen hebben de komende tijd. Het bestuur (alle deelnemende gemeenten en het Waterschap) van BSOB wil deze mensen graag tegemoetkomen en heeft daarom een aantal maatregelen genomen.

Verlenging: tot 1 juni geen nieuwe aanslagbiljetten, aanmaningen en dwangbevelen
Op basis van de eerste maatregelen van het kabinet verstuurde BSOB tot en met 18 mei geen nieuwe aanslagbiljetten, aanmaningen en dwangbevelen. Door de verlenging van deze maatregelen wordt ook deze periode verlengd tot 1 juni.

Wat kunt u doen bij betalingsproblemen?
Heeft u door het coronavirus geen inkomsten meer en komt u daardoor in betalingsproblemen? Neem dan contact met BSOB op voor een betalingsregeling. Bel naar 088-5510000 of vul het contactformulier in op de website van BSOB.

Automatische incasso loopt gewoon door
Heeft u een automatische incasso? Dan schrijft BSOB het bedrag af in het aantal termijnen dat op uw aanslagbiljet staat. De automatische incasso loopt de komende maanden wel gewoon door.

Vragen
Heeft u andere vragen? Kijk op de website van BSOB op de vraag- en antwoordpagina. over het coronavirus of bel naar 088-5510000.

Peelland Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Peelland Business Plaza biedt alle ondernemers uit de regio Peelland een uniek platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL