Informatieavonden N279

Gepubliceerd op: donderdag 13 juni 2019 | 13:00

De provincie wil eenieder graag informeren over de voortgang van de N279. Maandag 1 juli is er een bijeenkomst in Laarbeek. Loop gerust even binnen!
Provinciale Staten hebben in december 2018 het Provinciaal InpassingsPlan (PIP) voor de N279 vastgesteld. Daarom wil de provincie omwonenden informeren over de stand van zaken in het project. De gemeenteraad van Gemert-Bakel heeft overigens in januari 2019 beroep aangetekend tegen het PIP.

De gemeenteraad is het niet eens met de omleiding rondom Dierdonk en pleit voor een uitvoering van de N279 in 2x2 rijstroken. Het beroep wordt naar verwachting in het najaar van 2019 behandeld door de Raad van State. Tot die tijd gaat de provincie niet over tot uitvoering. Maar dat wil niet zeggen dat het hele proces stil staat. De provincie werkt in de tussentijd door aan de voorbereiding van de uitvoering en wil daar omwonenden en belangstellenden bij betrekken.

Tijdens vier informatieavonden is tussen 17.00 en 20.00 uur iedereen van harte welkom:

  • Maandag 24 juni: Cultuur Haven Veghel, Verlengde Noordkade 10-12, Veghel
  • Donderdag 27 juni: De Beiaard, Pastoor van Kleijnhof 21, Asten
  • Maandag 1 juli: Ontmoetingscentrum Vierbinden, Otterweg 27, Beek en Donk
  • Donderdag 4 juli: Parkzicht, Dierdonkpark 6, Helmond

Loop gerust even binnen!

Aankondiging informatieavonden N279 Veghel-Asten.pdf

Peelland Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Peelland Business Plaza biedt alle ondernemers uit de regio Peelland een uniek platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL